facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 14. 2. 2005

Fotoaparát Dynax 7D o něco levněji

Fotoaparát Dynax 7D je první digitální jednookou zrcadlovkou, která je vybavená integrovanou technologií Anti-Shake s mechanizmem posouvajícím snímačem CCD. Společnost Konica Minolta nachystala nyní akci, která by měla její novou vlajkovou loď představit zájemcům v ještě lepším světle. Přichází s tzv. Cash Return. O co jde?

Při zakoupení fotoaparátu Dynax 7D od 14. 2. do 15. 4. garantuje firma vrácení části peněz přímo na účet zákazníka. V případě koupě těla zrcadlovky D7D jde o vrácení ekvivalentu 100,- Euro (tedy cca 3.000,- Kč nebo 3.800,- Sk), při koupi fotoaparátu Dynax 7D v kombinaci s některým z objektivů dokonce o ekvivalent částky 200,- Euro (tedy cca 6.000,- Kč nebo 7.600,- Sk).

 
  

- PR -

Množství nástrojů nahradilo jediné cloudové řešení

DPD SK nyní kompletně řídí finance v SAP S/4HANA


DPDSpolečnost DPD SK je první slovenskou firmou, která úspěšně dokončila přechod na SAP S/4HANA Cloud. Ačkoli ještě nedávno na Slovensku patřila k těm menším lokálním pobočkám, nejen díky pandemii covidu-19 zaznamenala skokový růst.

  

- PR -

Modernizace platebních systémů v Evropě a České republice

Společná cesta CGI a Moneta Money Bank


V digitálním věku, kdy se po­ža­dav­ky na rychlost, bezpečnost a efektivitu platebních operací neustále zvyšují, stojí evropské finanční instituce před výzvou, jak tato očekávání naplnit. Vý­znam­nou roli v této transformaci hrají platební metody, které umožňují rychlé a bezpečné transakce jak na domácí, tak na mezinárodní úrovni.