facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 7. 7. 2021 - Zdeněk Gric

Extra širokoúhlý monitor Philips 498P9Z

Společnost Philips uvádí na trh nový extra širokoúhlý model Philips 498P9Z s úhlopříčkou 49” (124 cm) a poměrem stran 32:9. Tento monitor se vyznačuje spolehlivým a vysoce kvalitním zakřiveným VA panelem, obnovovací frekvencí 165 Hz a adaptivní synchronizací pro pohodlné sledování po celý den – ať už při práci nebo zábavě. Super-Wide monitor s poměrem stran 32:9 a rozlišením 5120 x 1440 je navržen tak, aby dokázal nahradit běžně používané nastavení pro více obrazovek. Skutečně široký obraz zajišťuje jen jedna obrazovka, která je stejná, jakobyste využili dva 27” displeje QuadHD s poměrem stran 16:9.



Křivka obrazovky 1800r zajišťuje mimořádně komfortní zážitek, zrcadlí přirozené zorné pole a snižuje oslnění nebo zkreslování. Architekti, grafici, tvůrci videí, programátoři – ti všichni potřebují prostor, který jim umožňuje pracovat s více různými aplikacemi současně, a zároveň zvyšovat kreativitu i produktivitu. Ale parametry monitoru dokážou zapůsobit opravdu na každého.

Certifikace VESA Display HDR 400 přináší výrazný pokrok oproti běžným displejům SDR. Nabízí plnou paletu bohatou na nové barvy. Obnovovací frekvence 165 Hz a technologie Adapitve-Sync pak garantuje bezproblémovou plynulost všech akcí. Jakákoli média zobrazená na obrazovce jsou vylepšena a dodávána v nejlepším možném stavu. Díky tomu monitor také oceníte při příležitostném hraní her.

Vizualizace vytvořená pro profesionály a vysokofrekvenční uživatele je snadno viditelná. Díky antireflexní úpravě a nízkému odrazu monitoru jsou obrázky křišťálově čisté, s čistými barvami a vynikající čistotou. Technologie péče o oči (jako je FlickerFree, režim EasyRead a režim LowBlue) společně zajišťují pohodlnější zážitek ze sledování, filtrují škodlivé emise modrého světla a snižují šum blikání.

Tak široký prostor je ideální pro multitasking. Poměr a velikost displeje umožňují uživatelům otevírat více aplikací a dokumentů najednou, aniž by museli manipulovat s otevřenými soubory: na těchto 49” monitorech si místo našly chaty, e-maily, videa a datové listy. Ale pro nejextrémnější nastavení a multitasking je k dispozici také technologie MultiView a integrovaný přepínač KVM. MultiView umožňuje aktivní duální připojení a prohlížení, takže uživatelé mohou pracovat s více zařízeními, jako je počítač nebo notebook současně, zatímco s přepínačem KVM MultiClient Integrated budou uživatelé moci ovládat dva samostatné počítače pomocí jednoho monitoru, klávesnice a myši, snadno přepínat mezi zdroji.

Pro pohodlné a snadné použití nabízí tento model široké a kompletní možnosti připojení s inteligentním vedením kabelů, které udržují pracovní oblasti čisté a organizované. Firmy mohou těžit z použití takové velké obrazovky s podobnými funkcemi na pracovních stanicích plánovaných pro spolupráci a vybavit pracovníky jednou, ale dostatečně velkou obrazovkou.

Nový monitor Philips 498P9Z bude k dispozici za doporučenou koncovou cenu 29 414 Kč.


 
  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.