facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 15. 10. 2009

Externí disky WD s elektronickým štítkem

Western Digital představil své nové externí pevné disky (USB 2.0) pro osobní počítače, My Book Elite, vybavené přizpůsobitelným štítkem e-label, který je viditelný i když je disk vypnutý a jednoduše informuje o obsahu pevného disku a místu, které na něm zbývá. My Book Elite je vybaven softwarem WD SmartWare pro automatické a průběžné zálohování a 256bitovým hardwarovým šifrováním. Nové pevné disky My Book Essential jsou nabízeny v kapacitách 1 TB, 1,5 TB a 2 TB.


Inteligentní displej e-label na hřbetu disků lze vyměnit snadno a tak často, jak je potřeba. Využívá technologii e-papíru, která simuluje písmo vytištěné na papíře. Pomocí dodávaného softwaru WD SmartWare mohou uživatelé snadno vytvořit štítek na svém pevném disku a pojmenovat jej nebo si na něm udělat poznámku o jeho obsahu. Displej e-label rovněž ukazuje dostupnou kapacitu a to, zda je disk zamknutý pomocí silné ochrany heslem softwaru WD SmartWare a hardwarového šifrování. Díky technologii e-papíru jsou informace na displeji stále dobře čitelné.
Při prvním připojení My Book Elite se automaticky spustí jednoduchý a intuitivní proces prvního zálohování. Vizuální rozhraní softwaru WD SmartWare v reálném čase uživatelům ukazuje pohled na průběh jejich zálohování. Po prvním zálohování jsou uživatelské soubory zálohovány automaticky po každé změně nebo přidání souboru.
Pevné disky My Book Elite jsou vybaveny ochranou uživatelsky zvoleným heslem v kombinaci s 256bitovým hardwarovým šifrováním, které soubory před jejich uložením znečitelní.
Nové disky My Book Elite jsou nabízeny v kapacitách 1 TB, 1,5 TB a 2 TB a je na ně poskytována tříletá omezená záruka.


 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.