facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 24. 6. 2005

Expanze KASA.cz

Společnost EUROCOMM Group, provozovatel serveru KASA.cz, jednoho z největších internetových obchodů v České republice a největšího internetového obchodu na Slovensku - HEJ.sk, expanduje dále do zahraničí. Kromě pobočky na Slovensku, která vznikla již v roce 2003, expanduje společnost i do Německa.

EUROCOMM DE, byla založena v regionu bývalého východního Německa. Díky vysoké nezaměstnanosti tohoto regionu firma využila investiční pobídky tamních úřadů. Další zemí, kam firma expanduje je Polsko. Společnost spustí elektronický obchod pro zákazníky zároveň s Německem, začátkem července 2005. Dle vyjádření majitelů společnosti, provozující server KASA.cz, jsou investice pro současnou expanzi na zahraniční trhy v řádu 8 ciferného čísla, tj 10 milionů korun a více. Přesto společnost plánuje další kroky. Jedná se např. o vstup na nové trhy - Rakousko a Maďarsko.

 
  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.