facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 4. 1. 2006

Evropské zákaznické informační centrum LG

Společnost LG Electronics otevřela centrální evropské zákaznické informační centrum (Central Information Centre – CIC). Slavnostní otevření se uskutečnilo ve španělské Barceloně, v jednom ze dvou evropských center CIC společnosti LG Electronics (druhé je ve Varšavě). Nyní je již CIC v plném chodu a zákazníci mohou plně využívat jeho výhod.

Na speciální lince pracovníci CIC zodpoví otázky, týkající se prodávaných výrobků společnosti LG. V případě potřeby pomohou také se záručním nebo pozáručním servisem. Pomoc centra je k dispozici v pracovních dnech, tedy od pondělí do pátku od 9:00 hodin do 17.00 hodin. Číslo na které mohou zákazníci z ČR volat je 810 555 810. Hovorné je účtováno poplatkem za místní hovory. To platí pro celé území ČR.

 
  

- PR -

Přechod na nový systém SAP by neměl být vnímán pouze jako nezbytný krok, ale jako příležitost

S blížícím se koncem podpory starší verze systémů SAP se společnosti připravují na přechod na aktuální systém SAP S/4HANA. Tato migrace může v případě větších společností trvat i více než jeden rok, a proto je důležité ji neodkládat.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.