facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 16. 8. 2012

ESET posílil bezpečnostní expert

Novou posilou české pobočky antivirové společnosti ESET se stal Petr Šnajdr (31), který nastoupil na pozici Pre-Sales Engineer. Šnajdr bude zodpovědný za externí odbornou komunikaci společnosti, a bude také vystupovat jako odborník na počítačovou a IT problematiku v nových médiích. Součástí jeho pracovní náplně bude také vytváření prezentací pro partnery a asistence při obchodních jednáních. Před svým příchodem do ESETu působil Šnajdr jako IT Manager ve společnosti S. & W. Automobily, kde měl na starosti kompletní správu IT infrastruktury jednoho z předních autorizovaných dealerů Mercedes Benz v České republice a také plánování rozvoje IT. K problematice počítačové bezpečnosti se Petr Šnajdr dostal v roce 2005, kdy začal pracovat jako IT Security Specialist u společnosti CoProSys. Jako vedoucí oddělení IT bezpečnosti se zde později zabýval návrhy a implementací bezpečnostních produktů na míru jednotlivým klientům a obchodní a technickou komunikací se zákazníky. Mezi jeho zájmy patří sport, cestování a kultura.



 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.