facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 13. 2. 2007

Ericsson představil nejmenší GSM rádiovou stanici

Sony_Ericsson_707.jpgEricsson představil řešení Femto Cell, díky kterému budou moci uživatelé telefonů GSM a WCDMA využívat cenově výhodné nabídky nabízené pro pevné linky a internetové telefony i ve svých domácnostech. Řešení Ericsson Femto Cell zahrnuje domácí přístupový bod, který je sám o sobě nejmenší rádiovou stanicí GSM na světě. Domácí přístupový bod je kompatibilní s telefony GSM a WCDMA a zahrnuje i WiFi a ADSL. Toto řešení umožňuje operátorům nabízet zvláštní “domácí” tarify všem lidem žijícím v domácnosti.

Přístupový bod řešení Femto Cell je možné snadno připojit k jakékoliv stávající IP síti a mobilní telefon koncového uživatele se automaticky přepojí k vnitřní rádiové stanici ve chvíli, kdy vstoupí do dveří. Řešení Ericsson Femto Cell Solution bude k dispozici prostřednictvím vybraných operátorů od poloviny roku 2007.

 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.