facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 18. 11. 2014

Epson uvádí nové všestranné projektory s krátkou projekční vzdáleností

Epson představil novou řadu projektorů (EB-520, EB-525W, EB-530, EB-535W, EB-536Wi) s velmi krátkou projekční vzdáleností. Tyto projektory jsou vhodným řešením pro třídy nebo malé zasedací místnosti. Mohou být upevněny na zeď či strop nebo je lze postavit na stůl blíže ke stěně. Tato nová řada využívá technologii 3LCD a disponuje vysokým kontrastním poměrem, který dodává jasnější obraz a vysoký jas, což znamená, že projekční plocha je viditelná i ve velmi osvětlených místnostech. Nový objektiv s krátkou projekční vzdáleností projektoru poskytuje ostřejší obraz a lepší schopnost zaostření.



Součástí projektorů nové řady je například i lampa navržená tak, aby vydržela o 66 % déle než předchozí rovnocenné modely. Funkce dočasného vypnutí zvuku a obrazu, při níž se světlo lampy ztlumí až o 70 %, také šetří energii a uživatelům umožňuje pozastavit prezentaci a převést pozornost posluchačů od projekční plochy k diskusi.

 

Nové projektory jsou snadno nastavitelné. Díky horizontální i vertikální korekci lichoběžníkového zkreslení mohou být umístěny mimo střed. Krátký projekční poměr umožňuje, aby byly projektory umístěny blíže ke zdi. Tím lze dosáhnout toho, aby bylo promítání méně narušováno stíny a odlesky.

Jakmile je projektor nakonfigurován, nastavení funkce On Screen Display (OSD) lze prostřednictvím disků a kabelů USB nebo sítě zkopírovat z jednoho projektoru do mnoha dalších. Rozsáhlé možnosti připojení včetně HDMI projektorům poskytuje možnost integrace do nejnovějších digitálních přístrojů i starších analogových produktů.

 

Použití dvou interaktivních per umožňuje dvěma uživatelům současně vkládat po celé projekční ploše poznámky, přičemž každý z uživatelů může mít pero odlišně nastavené.

 

Projektory EB-520, EB-525W, EB-530, EB-535W, EB-536Wi budou na trhu dostupné od ledna 2015.


 
  

- PR -

CGI eSigner

Elektronický podpis k vašim službám!


CGI eSigner je řešení pro jed­no­du­ché elektronické podepisování PDF dokumentů vámi, vašimi partnery a zákazníky. Díky tomu, že je CGI eSigner koncipován primárně jako služba (ovšem v nabídce je i verze on-premise) a disponuje skvělým API, je možné toto řešení rychle napojit na vaše současné aplikace a IT systémy bez zvláštních HW nebo SW nároků na vaše prostředí.

  

- PR -

Konec papírování!

Digitalizujte personální agendu a usnadněte si práci


Zjednodušit práci, snížit admini­s­t­ra­tiv­ní zátěž i chybovost a vnést do personální agendy větší transparentnost. To vše umož­ňu­jí moderní personální softwary. Cloudový HR systém GIRITON nabízí navíc také intuitivní ovládání, praktické moduly a mož­nost přizpůsobit si systém na míru. Zjistěte, jak může vypa­dat digitalizace HR a proč se do ní budete chtít hned pustit.