facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 23. 7. 2018

Epson přivítal do svých řad nové kolegy a oznámil změnu v týmu

Společnost Epson Česká republika posílila svůj tým. Začátkem léta přivítala dva nové kolegy. Matěje Kopeckého, který přišel ze společnosti VDC kancelářská technika s.r.o., a Michala Hanzelku, jenž naposledy působil ve společnosti Apcom Czech s.r.o. Změny nastaly také ve vnitřní struktuře společnosti. Antonín Řezáč, který ve firmě působí již druhým rokem, má na starosti divizi Transakčních (Consumer) produktů. Matěj Kopecký přišel ze společnosti VDC kancelářská technika, ve které pracoval poslední 3 roky.



Předchozí zkušenosti získal Matěj Kopecký ve společnosti Canon a v této oblasti se pohybuje více než 6 let. Ve firmě Epson bude zastávat pozici Account Manager pro VI (projektory) a konkrétně bude zodpovídat za projektory z řady business a školní projektory. „Společnost Epson jsem zvolil díky jejímu zájmu o inovace a nová řešení v oblasti projekční techniky, což je pro mě vždy velkou výzvou,“ dodává Matěj Kopecký.

Michal Hanzelka bude mít ve společnosti Epson na starosti oblast „Retail“, za kterou bude odpovědný z pozice Account Manager. Do Epsonu přišel ze společnosti Apcom Czech, ve které působil téměř 5 let na pozici Retail Manager. „Chtěl jsem být součástí IT odvětví i nadále, proto jsem se rozhodl pro společnost Epson, která se zajímá o udržitelný rozvoj i životní prostředí, které mi je velmi blízké,“ říká Michal Hanzelka, který se posledních 10 let pohybuje v oblasti IT.

Antonín Řezáč ve firmě Epson působí od roku 2016. Je zodpovědný za divizi Transakčních produktů (Inkoustové tiskárny, Consumer skenery, Consumer projekční technika). „Mým cílem je realizovat oboustranně zajímavý obchod založený na důvěře. Zároveň se snažím, aby mne a mé zákazníky obchod bavil. Protože pokud nás něco baví, děláme to rádi a o to lepší jsou výsledky,“ uvádí Antonín Řezáč.


 
  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.