facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 15. 1. 2019

Epson představuje dva nové kompaktní skenery dokumentů

Společnost Epson uvádí svoji nejrychlejší řadu firemních dokumentových skenerů WorkForce DS-970 a DS-870. Díky rychlostí snímání (85 str./min nebo 170 obr./min), vysoké kapacitě automatického podavače dokumentů (100 listů) a pokročilým funkcím pro zpracovávání úloh, jsou vhodné pro vysokou pracovní zátěž, jako třeba ve zdravotnictví, právním odvětví či finančnictví . Oba skenery mají nový barevný LCD panel, pro snadnější obsluhu zařízení a ovládání úloh.



Skenery jsou vybaveny rozhraním USB 3 pro rychlejší přenos dat a vylepšený pracovní cyklus, proto uživatelé mohou na modelu DS-970 skenovat až 9000 stran za den a na modelu DS-870 až 7000 stran za den.

Uživatelé se nemusí obávat různorodosti dokumentů, které potřebují nasnímat – oba skenery nabízí zpracování široké škály médií od 27 g/m2 do 413 g/m2 a režim skenování dlouhého papíru až do 6096 mm. U dokumentů, které není možné skenovat s pomocí automatického podavače, si zákazníci mohou vybrat ze tří různých volitelných plochých skenerů až do velikosti A3.

Volitelný síťový panel umožňuje sdílení skenerů DS-870 a DS-970 více uživateli a odděleními. Oba skenery mají software Document Capture Pro a software Epson Scan. Software Epson Scan je vybaven pokročilou technologií zpracování obrazu jako je tvorba prohledávatelných PDF, pokročilé vynechání barev a automatické narovnání obrazu. Epson Document Capture Pro 2.0 má funkci vytvoření profilu úlohy, která umožňuje skenovat, ukládat a sdílet informace ve firmě bez jakékoliv námahy. Nabízí pokročilé funkce pro pojmenování, separaci a směrování dokumentů, které usnadňují skenování. Soubory lze ukládat a zasílat ve formátech PDF, JPEG, TIFF a mnoha dalších.

Skenery WorkForce DS-870 a DS-970 budou dostupné od 1. února 2019.


 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.