facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 6. 9. 2012

Epicor posílil manažerský tým v regionu EMEA

Hermann_Stehlik_Epicor.jpgSpolečnost Epicor Software Corporation oznámila tento týden rozšíření svého manažerského týmu. Ian Walker byl jmenován senior viceprezidentem prodeje pro oblast EMEA a Hermann Stehlik viceprezidentem pro region střední Evropy. Oba budou ve svých pozicích zodpovědní Keithu Deaneovi, generálnímu řediteli společnosti Epicor pro oblast EMEA. Společnost o tom informovala ve své tiskové zprávě.

Ian Walker a Hermann Stehlik se zaměří na rozšiřování trhu pro všechny produkty nabízené společností Epicor, včetně systému pro plánování podnikových zdrojů (ERP). Ian Walker bude zodpovídat za prodejní strategii společnosti napříč celým regionem, Hermann Stehlik za provozní otázky prodeje a podpory v Německu, České republice, Slovensku, Polsku, Rumunsku a dalších zemích střední a východní Evropy. „Oba naši noví kolegové se osvědčili na svých předchozích pozicích a jsem si jistý, že nám pomohou přejít do fáze dalšího růstu,“ uvedl Keith Deane.

Ian Walker před příchodem do společnosti Epicor zastával několik pozic viceprezidenta u mezinárodních dodavatelů ERP systémů. Má za sebou úspěšnou bilanci, kdy se mu podařilo překračovat plánované prodeje i zisk. Má také zkušenosti s rozvojem a řízením mezinárodních týmů a sjednáváním celosvětových kontraktů na ERP.

Hermann Stehlik byl před nástupem do společnosti Epicor generálním ředitelem německé agentury pro služby v oblasti lidského kapitálu a předtím rovněž působil jako vrchní ředitel mezinárodního dodavatele ERP systémů. Během své pracovní kariéry získal znalosti v oblasti ERP, Business Intelligence, řízení dodavatelských řetězců, lidských zdrojů, vztahů se zákazníky i aktiv. Má zkušenosti ze středních i velkých firem, inženýrský titul z elektroniky získal v německém Řeznu.

Epicor Software Corporation je předním globálním poskytovatelem softwarových řešení pro odvětví výroby, distribuce, maloobchodu a služeb. Na trhu působí již téměř 40 let. V České republice a na Slovensku působí společnost Epicor Software 20 let, její ERP řešení zde využívá přes 200 společností a s více než 3 000 koncových uživatelů.

foto: Hermann Stehlik, archiv společnosti

 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.