facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 11. 2. 2010

Energeticky úsporná barevná tiskárna Oki

Oki uvádí na trh barevnou tiskárnu C610, která najde uplatnění v kancelářích a menších pracovních skupinách. Nový LED model nabízí rychlost tisku až 34 barevných nebo 36 černobílých stran za minutu. Oki C610 potěší také nízkou spotřebou energie, která v klidovém režimu činí jen 1,2 wattu. Tato barevná tiskárna s novým designem nahrazuje model Oki C5950. Oproti svému předchůdci má vyšší výkon i rychlost tisku. Například doba potřebná k vytištění první strany dokumentu je osm sekund u černobílého a devět sekund u barevného tisku v pohotovostním režimu. Novinka disponuje pětiřádkovým LCD displejem a má intuitivní ovládání.


Základem Oki C610 je jednoprůchodová LED technologie. Uživatelé si mohou základní model navíc rozšířit o duplexní jednotku či o další zásobníky papíru (až na 1460 listů). Tiskárna si poradí s rozličnými formáty od A6 po A4, včetně bannerů o délce až 1,2 metru, přičemž gramáž papíru může být až 250 g/m². Oproti modelu C5950 disponuje jeho nástupce přehledným pětiřádkovým LCD displejem a nabízí také levnější variantu paměti - kartu SDHC. Má standardní paměť 256 MB, maximální paměť je 768 MB. Standardní kapacita vstupních zásobníků papíru je 300 listů, maximum představuje 1460 listů.
Na tiskárnu výrobce poskytuje tříletou záruku se servisem přímo v místě instalace, podmíněnou jednoduchou registrací na webu Oki. Doporučené koncové ceny začínají na 12 190 Kč bez DPH.


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.