facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 25. 7. 2007

EMC zaznamenala rekordní zisk

emc_vysledky_730.jpgSpolečnost EMC Corporation oznámila rekordní tržby v druhém čtvrtletí 2007 a dále také silný růst zisku. Společnost zaznamenala dvouciferný růst v prodeji systémů, softwaru a služeb po celém světě. Vynikající hospodářské výsledky vyjádřené dvouciferným růstem tržeb tak pokračují již v šestnáctém čtvrtletí za sebou. Celkové konsolidované tržby za druhé čtvrtletí 2007 činily 3,12 miliard dolarů (USD), což je o 21 procent více, než za stejné období v minulém roce. Čistý zisk za 2. čtvrtletí 2007 podle účetních standardů GAAP činil 334,4 miliónů USD což je v přepočtu $0.16 na akcii a je to o 33 % vyšší výsledek, než výdělek na akcii v stejném období loňského roku.

Oproti 2. čtvrtletí 2006 tržby společnosti EMC z prodeje systémů rostly meziročně o 18 %. Hlavní příčinou tohoto růstu byla silná poptávka po produktech EMC ze strany střední třídy (tzv. mid-range solutions). Tržby z prodeje systémů představovaly 43 % celkových tržeb společnosti. Tržby z prodeje softwarových licencí a z servisních dohod vzrostly meziročně o 27 %. Tržby z prodeje licencí a servisních dohod představily 41 % celkových tržeb společnosti v 2. čtvrtletí 2007.

 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.