facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 28. 7. 2005

EMC představuje nový Symmetrix DMX-3

emc278.jpgSpolečnost EMC vytvořila celosvětově největší, nejrychlejší a nejlépe škálovatelné datové úložiště pro náročné uživatele, které kombinuje vysokou funkčnost s kapacitou jeden petabyte (1024 terabytů). Nový systém Symmetrix DMX-3 je pro EMC dalším mezníkem a výhodou pro architekturu Direct Matrix, která je nejprodávanější na trhu a náročným zákazníkům nabízí výjimečnou funkcionalitu, výkon a možnosti datových úložišť. To vše obsahuje jediný systém, který podporuje jejich strategie ILM (správy informací po celou dobu jejich životního cyklu).

Nový systém Symmetrix DMX-3 doplňuje a navazuje na úspěch současných systémů Symmetrix DMX-2 Series. Oproti nim může uložit více dat a nabízí také lepší výkon pro ty zákazníky, kteří chtějí sjednotit své informace na jedné platformě. Symmetrix DMX-3 má novou konstrukci, která zahrnuje zvýšenou výpočetní sílu a vnitřní propustnost, nové paměťové technologie a podporu pro levnější disky. Nové pole datových úložišť podporuje v současnosti až 96 disků, v první polovině roku 2006 se počet zvýší na 1920 a na konci příštího roku půjde už o více než 2000 diskových jednotek. Zákazníci si mohou systém Symmetrix DMX-3 objednat ihned, dodávky začnou v září. První verze Symmetrixu DMX-3 bude podporovat mainframy od IBM s rozhraním FICON (zOS) a počítače s otevřenými systémy a běžícím s operačními systémy AIX, HP/UX, Linux, Solaris a Windows, které jsou založené na technologii iSCSI nebo optického vlákna.

 
  

- PR -

Dotykové displeje Sharp pro interaktivní spolupráci

2. část: Modelová řada LB


V minulém vydání jsme pro vás zmapovali aktuální nabídku kolaborativních displejů značky Sharp, vysvětlili jsme hlavní rozdíly mezi jednotlivými modelovými řadami a blíže jsme popsali nejvyšší řadu LA. Dnes vám představíme střední řadu označenou zkratkou LB (B jako Business).