facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 13. 6. 2006

EMC oznamuje akvizici nLayers

emc_nlayers624.jpgSpolečnost EMC dnes oznámila, že získala společnost nLayers. Tato soukromě vlastněná firma je lídrem v oblasti softwaru pro hledání aplikací a jejich mapování. Tato akvizice dále rozšiřuje portfolio softwaru pro správu zdrojů, a podpoří tak schopnost EMC Smarts v oblasti automatické analýzy kořenových příčin a důsledků ve všech oblastech technologie – včetně sítí, aplikací a datových úložišť. Akvizice by neměla mít větší dopad na výnosy na akcii pro rok 2006.

nLayers nabízí aplikace bez agentů, které automaticky identifikují, mapují a modelují vztahy a vzájemné závislosti mezi aplikacemi, servery a přístroji v behaviorálním modelu založeném na časovém hledisku. Celá technologie vychází z technologie Application Behavior Modeling (ABM), na kterou je podána žádost o patent, a která průběžně zjišťuje a monitoruje komponenty aplikací, závislosti zdrojů, úroveň služeb a jejich využití v rámci datových center. nLayers je - v rámci celého odvětví - první kompletní řešení správy konfigurace infrastruktury databází (CMDB - configuration management database). Spojuje v sobě oceněné možnosti objevování a mapování závislosti aplikací, přidává k tomu možnosti sladit, sdružovat, analyzovat a řídit pomocí obdoby palubní desky.

 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.