facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 12. 7. 2006

EMC kupuje RSA Security

art-coviello628.jpgSpolečnosti EMC Corporation a RSA Security oznámily 10. července definitivní dohodu o akvizici RSA firmou EMC. Podle dohody zaplatí společnost EMC 28 dolarů za akcii v hotovosti, získá tak všechny akcie RSA a vydané opce. Agregovaná kupní cena tak bude činit téměř 2,1 miliard dolarů, což představuje současné čisté saldo RSA. Akvizice znamená spojení dvou lídrů trhu, kteří sdílejí stejnou vizi a chtějí pomáhat organizacím všech velikostí spravovat jejich informace během celého životního cyklu informací.

Společnost EMC získá díky této akvizici ta nejlepší řešení pro správu identit a přístupu, dále pak software pro šifrování a správu klíčů, které dále rozšíří expadující portfolio EMC v oblasti informační bezpečnosti. Tato akvizice bude dokončena na konci třetího nebo začátku čtvrého kvartálu tohoto roku, až budou uzavřeny všechny podrobnosti a splněny podmínky regulačních orgánů. Po dokončení akvizice bude RSA fungovat jako Divize informační bezpečnosti EMC a sídlit bude v americkém městě Bedford ve státu Massachusetts. Art Coviello, dosavadní prezident a CEO RSA (na obrázku), se stane výkonným viceprezidentem EMC a prezidentem Divize.

 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.