facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 11. 1. 2006

Ekologicky šetrný ASUS U5

Asus_Green_602.jpgSpolečnost ASUSTeK Computer představila ekologicky šetrný notebook série U5A. Všechny části notebooku, od vnitřních komponentů po vnější kryt, splňují požadavky RoHS direktivy 2002/95/EC (Omezení použití určitých nebezpečných látek v elektrických a elektronických zařízeních).

Tenký a lehoučký U5 váží v pohotovostním stavu pouhých 1,4 kg. Zvláštní konstrukce touchpadu umožňuje uživatelům psát a zároveň plynule navigovat kurzor a zabraňuje nepříjemnému hromadění prachu. 12,1” LCD displej spolu s nejnovější technologií pro vylepšení obrazu Splendid Color Enhancement Engine přináší obraz s lepším kontrastem a jasem. Bluetooth V2.0+EDR (Enhanced Data Rate) umožňuje všesměrové bezdrátové spojení a přenos dat rychlostí 2,1 Mb/s, což je třikrát více, než má standardní Bluetooth bez EDR. Díky účinnějšímu vysílání má Bluetooth EDR navíc menší spotřebu a umožňuje tak dlouhé napájení z baterie a zvýšení mobility.

 
  

- PR -

Dotykové displeje Sharp pro interaktivní spolupráci

2. část: Modelová řada LB


V minulém vydání jsme pro vás zmapovali aktuální nabídku kolaborativních displejů značky Sharp, vysvětlili jsme hlavní rozdíly mezi jednotlivými modelovými řadami a blíže jsme popsali nejvyšší řadu LA. Dnes vám představíme střední řadu označenou zkratkou LB (B jako Business).