facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 7. 10. 2005

EDGE router Siemens ER75 pro připojení k internetu

Siemens_ER75.jpgSpolečnost Siemens uvedla na český trh EDGE router Siemens ER75. Tento produkt doplňuje řadu produktů EDGE - MC75 a ES75, které již v tomto roce byly uvedeny na český trh. Siemens ER75 je čtyřpásmové GSM zařízení kompaktních rozměrů (30x90x102mm) a je možné jej použít ve všech GSM sítích na všech kontinentech. Router je založen na vyspělé technologii GSM modemu Siemens MC75 a procesoru ARM7. Kromě toho je vybaven komunikačním rozhraním USB a jde o plug&play zařízení, které vyniká snadným ovládáním. Siemens ER75 poskytuje snadné vysokorychlostní bezdrátové připojení k internetu, a to jak pro potřeby malých kanceláří, tak domácností.

Router ER75 je složen ze dvou základních částí, z nichž jednu tvoří GSM modem Siemens MC75, který pro datovou komunikaci na radiovém kanálu využívá nejen technologie GPRS multislot class 12, ale i rychlejší variantu EDGE, umožňující vysílat data rychlostí až 118,4 kbit/s a přijímat dokonce rychlostí 236,8 kbit/s. Druhou nezbytnou částí je počítač s jádrem postaveným na procesoru ARM7, který pracuje s operačním systémem UCLinux a zajišťuje činnost ethernetového rozhraní 10/100 se standardními protokoly TCP/IP. V České republice je v prodeji v distribuční síti společnosti Siemens s.r.o. v ceně okolo 9000 Kč. Více informací naleznete na www.siemens.cz/wm.

 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.