facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 12. 9. 2006

Dvě novinky Belkin v příslušenství pro iPod

TuneTalk_Stereo.jpgHlasový záznamník TuneTalk Stereo od Belkinu využívá dva vícesměrové mikrofony pro kvalitní stereofonní nahrávání vzkazů, přednášek, diskuzí nebo rozhovorů. Nahrávky lze přehrávat a poslouchat do sluchátek přehrávače iPod video nebo upravovat v počítači. Kromě zabudovaných mikrofonů je hlasový záznamník TuneTalk Stereo vybaven také zdířkou 3,5 mm externího vstupu, která uživatelům umožňuje nahrávat prostřednictvím externího mikrofonu. Přístroj v černém lesklém designu je rovněž vybaven stojánkem velikosti kreditní karty, který umožňuje nasměrovat přehrávač iPod video na zdroj zvuku. Nahrávky lze kopírovat do počítače. Velká úložná kapacita přehrávače iPod video umožňuje ukládat stovky hodin zvukového záznamu. Není vyžadován žádný software – ten je již integrován v přehrávači iPod. Zařízení je vybaveno přepínačem řízení zesílení, který umožňuje okamžité ovládání kvality záznamu v různých prostředích.

TuneCommand_AV.jpgDalší představenou novinkou je dálkové ovládání Belkin TuneCommand AV pro přehrávač iPod, které umožňuje uživatelům poslouchat hudbu a prohlížet fotografie z přehrávače iPod v systému domácí zábavy. Díky vysokofrekvenční technologií disponuje dálkové ovládání provozním dosahem až 40 m bez ohledu na překážky, jako jsou například stěny, stropy nebo okna, které omezují tradiční dálkové ovladače. Toto zařízení je vybaveno osmi základními funkcemi: přehrávání/pozastavení, další skladba, předchozí skladba, zvýšení a snížení hlasitosti, náhodné přehrávání a opakování. Ovládání lze nosit na opasku, připevnit na stálé místo nebo nosit na krku. Univerzální konektorová zdířka Apple mu zajišťuje kompatibilitu se všemi modely přehrávačů iPod (vyjma iPod shuffle).

Doporučené maloobchodní ceny (včetně DPH)
Belkin TuneTalk Stereo: 2499 Kč
Belkin TuneCommand AV: 2599 Kč


 
  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.

  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.