facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 30. 6. 2008

Dvě barevné multifunkční novinky od HP

HP Photosmart C4480Dvojici tiskáren, které ocení zejména domácí uživatelé, uvádí na trh společnost Hewlett-Packard. Obě se řadí do kategorie multifunkčních zařízení, s nimiž lze barevně tisknout, kopírovat i skenovat.
Model HP Photosmart C4480 je určen především k tisku fotografií, ale také běžných dokumentů nebo webových stránek s obrázky. S použitými inkousty HP Vivera lze získat i bez použití počítače kvalitní výtisky. Multifunkce tiskne a kopíruje rychlostí až 23 str./min. barevně a 30 str./min. černobíle. Rozlišení barevného tisku z PC dosahuje 4800×1200 dpi, kvalita kopírování je 600 dpi. Skener má optické rozlišení 1200 dpi.


HP DeskJet F4280Multifunkce HP DeskJet F4280 byla navržena pro uživatele, kteří pro využití doma i v malých domácích kancelářích hledají rychlé, ekonomické a snadno obsluhovatelné zařízení, které umí tisknout, skenovat a kopírovat s malými náklady na pořízení i provoz. Toto univerzální řešení je vhodné pro domácí projekty, kancelářské práce, běžnou agendu, stejně jako pro tisk fotografií v populárních formátech 10×15, 13×18, A4 nebo 10×30 cm. Tisknout lze rychlostí až 26 str./min. černobíle a 20 str./min. barevně, kopírku je možné použít i bez zapnutí počítače. Také toto zařízení pracuje s inkousty HP Vivera, umožňujícími  dosáhnout živého podání barevné grafiky a kvalitní reprodukce písma. Rozlišení tisku, kopírování i skeneru jsou stejná jako u modelu Photosmart C4480.


 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.