facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 23. 3. 2009

Dva nové VoIP telefony Well

Společnost Joyce ČR rozšiřuje řadu VoIP koncových zařízení o dva nové telefony: Well SIP-T26P a Well SIP-T22P. VoIP telefon WELL SIP-T26P je vybaven LCD grafickým podsvíceným displejem s rozlišením 132×64 pixelů, který umožňuje jednoduché ovládání. Na displeji lze regulovat kontrast. Telefon má českou lokalizaci displeje i web managementu, atraktivní design a řadu nadstandardních funkcí. Disponuje třinácti programovatelnými tlačítky, z nich deset jich je vybaveno LED diodami, lze je použít pro speed dial, pick up, BLF atd. Doporučená cena přístroje činí 3243 Kč (bez DPH).


Model Well SIP-T22P má tři programovatelná tlačítka. Součástí obou telefonů jsou i 4 kontextově závislá tlačítka pro přístup k nejčastějším funkcím telefonu. Oba VoIP telefony nabízí funkci PoE, která umožňuje napájet přístroj přes ethernet. Proto balení těchto dvou produktů neobsahuje síťový adaptér. Doporučená cena modelu SIP-T22P je 2666 Kč (bez DPH).
Technické parametry nových VoIP telefonů najete na webu Joyce zde: Well SIP-T26P a Well SIP-T22P.

 
  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.

  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.