facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 22. 9. 2008

Dva nové DLP projektory od BenQ

Dva nové projektory BenQ MP623 a MP624 DLP, vyznačující se černým lesklým provedením, poskytují obrazové rozlišení 1024×768 pixelů (XGA), kontrast 2500:1 a svítivost 2500 ANSI lumenů (v případě MP623) a 3000 ANSI lumenů (model MP624 DLP). Projektory nabízejí kromě jiného možnost připojení HDMI. Jsou vhodné k datovým a video prezentacím ve středních až velkých konferenčních místnostech nebo učebnách. 
Přístroje během prezentace vykazují hladinu hlučnosti jen 26 dB (A) v ekonomickém režimu. Díky důmyslnému systému chlazení je zajištěna jejich optimální teplota, čímž se prodlužuje životnost výbojky a zároveň snižují provozní náklady.
Brilantní obraz zajišťuje pětisegmentové barevné kolečko a zabudovaná čipová sada DLP BrilliantColor.


Všechny barvy v kolorimetrickém prostoru sRGB jsou tak živější a přirozenější i při vysoké svítivosti, zvláště v případě smíšených barev (od 50 % výše). Uživatel může navíc samostatně regulovat sytost červené, zelené, modré, azurové, purpurové a žluté barvy. Oba modely totiž disponují systémem nezávislého řízení barev, díky kterému lze sladit jemné barevné odstíny a sytost.
Oba přístroje mají kompaktní rozměry a nízkou hmotnost (2,5 kg). Nabízené funkce zaručují praktické využití v mnoha oblastech podnikání, například díky funkci „korekce barvy stěny“ není zapotřebí používat speciální plátna. Na přístroji lze nastavit až šest barev, aby se promítaný obraz barevně přizpůsobil pozadí. Funkce rychlého chlazení umožňuje ihned po prezentaci projektor vypnout a zabalit, neboť k ochlazení stačí 30 sekund.
Dodávané příslušenství zahrnuje manuál na CD, dálkové ovládání, propojovací kabel VGA D-SUB, napájecí kabel a brašnu.
Doporučená prodejní cena je u modelu MP623 14 700 Kč včetně DPH, u MP624 16 000 Kč včetně DPH.

 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.