facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 7. 2. 2013

Dotykový monitor Sharp s úhlopříčkou 20 palců a 10 dotykovými body

Společnost Sharp představuje nový dotykový monitor s 20“ úhlopříčkou a podsvícením LED diodami s technologií UV2A, díky které obraz dosahuje mimořádně živých barev. Displej nabízí rozlišení 1920x1080 pixelů se statickým kontrastem 3000:1. Díky deseti dotykovým bodům a peru, které je součástí sady, je nový monitor Sharp rovněž ideálním řešením pro plné využití systému Windows 8. Dotykové funkce LL-S201A umožňují rychlejší, příjemnější a intuitivnější použití aplikací v systému.



Pro efektivnější práci je monitor Sharp vybaven dotykovým perem, které díky 2 mm hrotu zajišťuje výrazně vyšší přesnost, než obvykle nabízené 6 mm pero pro zařízení tohoto typu panelů.

 

Monitor lze ovládat pouze v režimu dotykového pera nebo v režimu, při němž se aktivně používají jak dotyky prstů, tak i dotyky pera. Při použití režimu pouze pro dotykové pero jsou ignorovány náhodné dotyky dlaní.

 

Zařízení nezabírá mnoho místa – jeho hloubka je pouhých 25 mm. Monitor lze díky úchytům, odpovídajícím normám VESA, snadno zavěsit, umístit na stojan nebo použít jako tablet. Nabízí také funkci otáčení obrazu o 180 stupňů, díky čemuž je ideální pro použití v bankách, showroomech, pojišťovacích a konzultačních společnostech a na kterémkoli místě, kdy se jednání se zákazníkem odehrává u stolu.


 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.