facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 25. 11. 2016

Do týmu Veeam nastupuje Michal Štětina

Veeam Software, poskytovatel Řešení dostupnosti pro velké podniky (Availability for the Always-On Enterprise), oznamuje další rozšíření svého regionálního zastoupení. Jako čerstvě jmenovaný Field Marketing Manager pro Českou republiku, Slovensko a Maďarko je Michal Štětina zodpovědný za přípravu a implementaci marketingových aktivit na těchto středoevropských trzích. Úzce přitom spolupracuje s lokálními prodejními týmy i managementem společnosti Veeam pro region EMEA. Michal má patnáctiletou praxi v marketingu a komunikaci s profilací na IT a telekomunikační byznys. Za svůj bohatý profesní život si vyzkoušel různé formy marketingu a marketingové komunikace v B2B i B2C, vč. Channel Marketingu a Business Developmentu, a pracoval pro značky jako Siemens Enterprise Communications, Oskar či Eurotel.



 
  

- PR -

Business Intelligence je trend současných ERP systémů

Jedním z nejsilnějších trendů v současném vývoji podnikových informačních systémů jsou nástroje Business Intelligence (BI). Proč popularita BI mezi firmami stále roste, vysvětlil Miroslav Hlaváč, vedoucí obchodních týmů pro oblasti ENT, Cloud & BI ve společnosti Asseco Solutions.

  

- PR -

Konec papírování!

Digitalizujte personální agendu a usnadněte si práci


Zjednodušit práci, snížit admini­s­t­ra­tiv­ní zátěž i chybovost a vnést do personální agendy větší transparentnost. To vše umož­ňu­jí moderní personální softwary. Cloudový HR systém GIRITON nabízí navíc také intuitivní ovládání, praktické moduly a mož­nost přizpůsobit si systém na míru. Zjistěte, jak může vypa­dat digitalizace HR a proč se do ní budete chtít hned pustit.