facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 4. 2. 2014

Dimension Data dokončila akvizici společnosti NextiraOne

Společnost Dimension Data oznámila, že získala většinu poboček evropské nadnárodní společnosti NextiraOne, která navrhuje, instaluje, spravuje a podporuje podniková řešení a komunikační služby pro více než 43 000 zákazníků ze soukromého a veřejného sektoru napříč celou Evropou. Na základě oboustranné dohody získává s okamžitou platností společnost Dimension Data podnikatelské aktivity společnosti NextiraOne, a to včetně 1 850 stálých zaměstnanců. Územně se dohoda vztahuje na působení společnosti NextiraOne v Rakousku, Belgii, České republice, Německu, Irsku, Lucembursku, Holandsku, Polsku, Portugalsku, Slovensku, Španělsku a Velké Británii. Společnost Dimension Data se rovněž zavázala převzít aktivity NextiraOne ve Francii a Itálii v polovině roku 2015 – za předpokladu, že budou splněny určité výkonnostní ukazatele.



Společnost NextiraOne bude během následujících tří měsíců přejmenována na Dimension Data. Za integraci obou společností bude zodpovědný Andrew Coulsen, který bude i nadále zastávat pozici CEO Dimension Data Europe. David Winn povede zbývající společnosti NextiraOne ve Francii a Itálii a současně bude působit jako poradce pro komunikaci se zákazníky a dodavateli.

 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.