facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 21. 12. 2020 - Ing. Lukáš Grásgruber

Díky novému ovladači lze používat dotykové monitory ViewSonic TD na macOS

ViewSonicSpolečnost ViewSonic vydala nový ovladač vTouch pro dotykový monitor řady ViewSonic TD, který umožňuje uživatelům systému macOS plně využívat ovládání dotyky a gesty. Ovladač podporuje vícedotykové ovládání v systému macOS a většina funkcí je stejná jako u trackpadu pro Mac.



„ViewSonic spuštěním ovladače vTouch udává nový trend vývoje a řeší tak nepříjemnou situaci uživatelů počítačů Mac. Před uvedením tohoto softwaru na trh nemohli uživatelé počítačů Mac kvůli omezením systému macOS používat externí dotykové monitory. V lepším případě mohli používat funkci single touch,“ uvedl Oscar Lin, ředitel divize monitorů společnosti ViewSonic. „Omezovalo to jejich produktivitu, ale díky vTouch jsme zpřístupnili ovládání dotyky a gesty pro počítače Mac s využitím externích dotykových monitorů.“

Nový ovladač funguje u kompletní řady TD. Uživatelé dotykových monitorů řady ViewSonic TD si mohou stáhnout vTouch na adrese: https://www.viewsonic.com/touch/touchscreen-monitor#mac

ViewSonic


 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.