facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 29. 3. 2023 - Ing. Lukáš Grásgruber

Digital Transformation Summit ukáže přínosy automatizace

Digital Transformation SummitTempo digitální transformace v posledních letech několikanásob­ně zrychlilo, digitalizace i automatizace prostupují do nových segmentů a stále více firem řeší, jak se na digi­tální budoucnost připravit. 4. ročník Digital Transformation Summitu proto už tradičně přinese nejnovější zkušenosti, poznatky a inspiraci od českých i nadnárodních lídrů v auto­matizaci a digitalizaci firemních procesů, obchodu či zákaznické péče.



Srdcem Digital Transformation Summitu (DTS) budou ukázky kon­krét­ních řešení z praxe na poli digitální transformace a automatiza­ce. Ve středu 26. dubna odpoledne se v hotelu Corinthia Prague a zároveň i online o své zkušenosti a praktické ukázky podělí 8 lídrů firem, které patří k inovátorům na poli digitalizace a automatizace.

„Stejně jako v minulých letech chceme dát prostřednictvím této akce možnost přiučit se něco praktického od úspěšných firem z různých segmentů ekonomiky. A to ať už člověk pracuje v obchodu, zákaznickém servisu, IT nebo na back office,“ popisuje Jiří Mach, CEO české technologické společnosti Enehano Solutions, která je hlavním organizátorem DTS.

Mezinárodní přesah a konkrétní přínosy

DTS letos odstartuje velkolepě. Celou akci totiž otevře vzácná návštěva až z Irska – Robbie Kearns, Salesforce Vice President za oblast digitálního marketingu a e-commerce pro Evropu, Blízký Východ a Afriku. Kromě hlavních mezinárodních trendů přiblíží Robbie návštěvníkům i pohled na digitální transformaci očima Salesforce, který je podle společnosti Gartner dlouhodobým celosvětovým lídrem CRM řešení.

Těžištěm celého summitu pak budou hlavně inspirativní příběhy firem a jejich případové studie zaměřené na automatizaci a digitální transformaci. Tajemství svého úspěchu poodhalí společnosti jako Česká spořitelna, Heureka, Bobcat, Raiffeisen Bank, Vekra, ČSOB Pojišťovna nebo KPMG, které je zároveň partnerem celé akce.

Účastníci se od lídrů těchto a dalších firem dozvědí například to, jak probíhá digitální transformace v bance, jaké přínosy má pro výrobní firmu, co obnáší konsolidace CRM napříč zeměmi při nadnárodních akvizicích nebo do jaké míry a s jakými výhodami lze digitalizovat a automatizovat procesy v telco segmentu.

Návštěvníci hotelu Corinthia Prague se mohou těšit i na tradičně živý networking, a odnést si tak cenné zkušenosti i kontakty od kolegů z jiných firem i oborů. Celá akce vyvrcholí panelovou diskuzí, ve které budou špičky svého řemesla polemizovat o tom, jestli je digitální transformace výhradně o byznysu, nebo má potenciál změnit svět k lepšímu.

Základní informace o akci:

Název: Digital Transformation Summit
Termín: středa 26. 4. 2023, 13:00
Místo: Hotel Corinthia Prague
Cena: 20 €
Registrace: https://links.enehano.cz/dst2023_itsystem


 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.