facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 17. 2. 2014

Desetibodové dotykové monitory AOC

Společnost AOC přichází na trh se dvěma novými dotykovými monitory. Oba modely ze Serie 72 jsou optimalizované pro operační systém Windows 8. Menší z dvojice nese označení i2272Pwhut (21,5“) a větší i2472Pwhut (23,6“). Oba monitory jsou vybavené IPS panely s Full HD rozlišením a W-LED podsvícením. Díky desetibodovému dotykovému ovládání lze na nich psát e-maily i všemi deseti prsty zároveň. Monitory lze samozřejmě ovládat i standardně pomocí klávesnice a myši. Oba modely disponují jasem 250 cd/m² a dobou odezvy 5 ms. Jejich univerzálnost podtrhuje také široká nabídka portů. Monitory jsou vybaveny standardním analogovým VGA vstupem a dvojicí HDMI portů. Zároveň oba nabízí podporu technologie MHL, která umožňuje sdílení plochy jakéhokoliv Android zařízení na monitoru, přičemž se zařízení zároveň i dobíjí.



Pro vetší pohodlí při práci jsou oba modely vybaveny stereo reproduktory, USB hubem se čtyřmi porty (2.0 a 3.0) a přední kamerou (720p) s integrovaným mikrofonem pro všechny video hovory.

 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.