facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Software a data - 24. 4. 2007

Desátá verze nástroje HP Web Jetadmin

webjetadmin_717.jpgHP Web Jetadmin 10.0 je na webu založený nástroj pro vzdálenou instalaci, konfiguraci a správu řady periferií HP i jiných výrobců prostřednictvím běžného internetového prohlížeče. Jako klíčová komponenta řešení HP Total Print Management pomáhá WJA 10.0 středním a velkým podnikům zvýšit výkon a snížit čas IT pracovníků vynaložený na správu tiskového prostředí.

Tato nová verze nabízí funkce, jako zvýšená bezpečnost, intuitivnější uživatelské rozhraní, rozšířené přizpůsobitelné funkce pro výkaznictví, spojení na HP Instant Support a nové funkce pro správu spotřebního materiálu pro více zařízení. HP Web Jetadmin 10.0 je k dispozici k bezplatnému stažení zde.

Hlavní výhody/specifikace:
  • Nové rozhraní poskytuje asistenci při běžných úlohách prostřednictvím podrobných instrukcí, a také informace o stavu, konfiguraci, skupinách, výkazech, spotřebním materiálu, firmwaru a řešení problémů na jediné obrazovce.
  • Chová se jako aplikace Windows s novou funkcí kliknutí pravým tlačítkem a možností přetahovat položky pro lepší navigaci, organizaci a používání.
  • Výkazy a upravitelné šablony poskytují přehled o tiskovém prostředí a pomáhají kontrolovat náklady. Funkce pro sledování a výkaznictví poskytují podklady pro prognózy a přeuspořádání i informace o tom, která zařízení jsou nejvíce vytížena.
  • Zvýšené bezpečnostní funkce, IPSec a konsolidovaná nastavení zabezpečení pomáhají chránit data prostřednictvím celkově bezpečnějšího tiskového prostředí.
  • Praktická správa spotřebního materiálu prostřednictvím možnosti vytvářet skupiny, organizovat pohledy podle naléhavosti či čísel dílů a nastavovat úrovně výstrah pro upozornění na nízký stav spotřebního materiálu.
  • Nástroj pro vzdálenou správu tiskárny prostřednictvím webového prohlížeče, technologie Smart Client Technology.
  • Snadná integrace s podnikovými řešeními pro správu celého IT prostředí z jediné konzole.
  • Vyhledávání a automatické seskupování zařízení na základě Active Directory Services Group.
  • Snadný přístup k funkci jediného přihlášení (Single Sign-on) s použitím práv Microsoft.
  • HP Color Access Control umožňuje IT spravovat používání barvy podle uživatele, zařízení a aplikace.
  • Podpora pro Windows Vista a další produkty certifikované pro Windows Vista.

 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.