facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 5. 5. 2005

Den oborových řešení s Microsoft Business Solutions

Dne 4. Května 2005 proběhla v pražském TOP Hotelu konference s názvem Den oborových řešení s Microsoft Business Solutions. Microsoft zde se svými partnery představil specializovaná řešení pro různé obory podnikání. Microsoft totiž spolupracuje s partnery nejenom na rozvoji samotných produktů divize Microsoft Business Solutions, ale také na vývoji oborových vertikálních řešení. Tato řešení jsou postavena na možnosti efektivních úprav, flexibility a zároveň jednoduchosti systémů Microsoft Axapta a Microsoft Navision.

Na konferenci představila svá řešení pro jednotlivé obory řada partnerů společnosti Microsoft. Účastníci tak měli možnost vidět řešení pro obchod a distribuci, strojírenství a jinou výrobu, stavebnictví, státní správu a samosprávu, potravinářství a farmacii či logistika a spedici. Na konferenci se podílelo celkem 12 partnerů Microsoft: AQUASOFT, AutoCont CZ, AXPERIENCE, CCV, CDL SYSTEM, Circon Circle Consulting, COLUMBUS IT Partner, FUTURE Engineering, IT SYSTEMS, KAISER DATA, NAVISYS a WEBCOM.

 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.