facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 20. 7. 2020 - Zdeněk Gric

Dell představil XPS Desktop a nové monitory řady S

Po květnovém představení nejnovějších notebooků XPS nyní Dell nabízí stejný výkon a styl také ve stolním provedení. Rodina XPS se rozrůstá o nový model XPS Desktop. Spolu s ním přichází na trh i tři nové monitory Dell S-Series.



XPS Desktop, výkonný a účelný

Zcela přepracovaný XPS Desktop se vrací jako dosud nejvýkonnější systém XPS, jaký kdy Dell postavil. Je vybavený výkonnými komponentami včetně nejnovějších procesorů Intel Core 10. generace (až do i9K) a grafických karet až do NVIDIA GeForce RTX 2070 SUPER, aby byl připravený na výpočetně náročné úlohy, kreativní práci, hry i virtuální realitu.

XPS Desktop nabízí mimořádně vysoký výkon v ještě menším prostoru než předchozí generace (19 l oproti 24 l) a umožňuje modernizaci či rozšíření bez použití nástrojů. Obsahuje 500W zdroj pro napájení grafické karty s příkonem až 225 W, čtyři pozice pro pevné disky a tři rozšiřující pozice. Konstruktéři Dellu celý systém navrhli s ohledem na maximalizaci výkonu a průtoku vzduchu otevřenou architekturou. Teplotní poměry zlepšuje chlazení regulátoru napětí, strategické rozmístění větracích otvorů a vysokootáčkové ventilátory, které zajišťují patřičný průtok vzduchu.

Design XPS desktopu je ověřený amatérskými tvůrci obsahu v rámci programu NVIDIA RTX Studio a je vybavený ovladači NVIDIA Studio. Poskytuje výkon a spolehlivost, jaké jsou potřeba k realizaci jakéhokoli domácího tvůrčího projektu. Vybrané konfigurace nesoucí označení „Creator Edition“ jsou určené těm, kdo se chtějí hlouběji věnovat tvorbě digitálního obsahu – fotografii, grafickému designu, skládání hudby a dalším tvůrčím činnostem.

XPS Desktop přebírá některé uživatelsky oblíbené designové prvky nových notebooků XPS 13, XPS 15 a XPS 17. Jde například o moderní minimalistický vzhled nebo barevnost – světlá barva Mineral White nebo tmavá Night Sky, díky kterým dokonale zapadne do každého domácího i kancelářského prostředí.

Nové monitory řady S

Dell přichází také s novými monitory řady S v elegantním novém designu v barvě Platinum Silver, s úhlopříčkou od 27 do 32 palců, s integrovanými reproduktory, pokrytím 99 % barevného prostoru sRGB a technologií AMD FreeSync. Poslouží stejně dobře ke sledování streamovaných pořadů, oddechovým hrám nebo v domácí pracovně.

Zakřivený 4K monitor Dell S3221QS nabízí ostrý a hluboký obraz. Mimořádný vizuální zážitek doplňuje kvalitní ozvučení v podání dvou integrovaných 5W reproduktorů. Těm, kdo hledají dokonalejší zobrazení při domácí kreativní práci, je určený 4K monitor Dell S2721QS a QHD monitor Dell S2721DS, oba vybavené IPS displeji, které nabízí živé barvy z každého úhlu.

Vůbec poprvé je nyní u monitorů řady S po dobu záruky k dispozici služba Dell Premium Panel Exchange, která zajistí, že vadné pixely nebudou kazit zážitek z dokonalého obrazu.


 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.