facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 5. 2. 2013

Dell jmenoval Channel Sales Managera

Pozici Channel Sales Managera bude ve společnosti Dell nově zastávat Pavel Halfar. Na starosti bude mít řízení týmu specializujícího se na komplexní práci s partnery společnosti v České republice. Naváže tak na zkušenosti získané na pozici Internal Sales Manager, kterou ve firmě zastával od roku 2005. Pavel Halfar je absolventem Národohospodářské fakulty Vysoké školy ekonomické v Praze, obor Finance. Dříve působil také jako Area Manager pro Českou republiku ve společnosti Johnson & Johnson nebo Field Sales Manager ve farmaceutické firmě Novartis.



 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.