facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 5. 5. 2020 - Ing. Lukáš Grásgruber

Dell bude nabízet průmyslové monitory faytech

DellSpolečnost Dell oznámila, že do své nabídky specializovaných produktů určených do průmyslových provozů s náročnými podmínkami začlenila dotykové obrazovky faytech. Dotyková rozhraní jsou důležitým prvkem digitalizace průmyslu, ale uplatnění nachází i v maloobchodu.



Odolné dotykové obrazovky umožňují kontrolu výrobních procesů a pohodlné ovládání i v nejnáročnějších podmínkách. Dobrým příkladem je průmyslová automatizace, kde často provoz závisí na aplikacích a údaje, jako je stav strojů a zařízení, musí být dostupné téměř v reálném čase, i když se příslušná data nachází v různých systémech. Vedle toho odolné dotykové obrazovky zprostředkovávají pracovníkům v provozu veškeré potřebné informace ve správnou dobu na jednom místě a umožňují jim soustředit se na kvalitu a produktivitu výroby.

Díky začlenění široké palety průmyslových monitorů faytech do své nabídky může Dell vyhovět požadavkům různých odvětví. Od malých displejů pro maloobchod přes středně velká dotyková ovládací rozhraní až po velkorozměrové displeje pro přehledové panely. Dell nabízí i různé možnosti přizpůsobení monitorů včetně brandingu a mechanických a elektrických úprav.


 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.