facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 14. 2. 2006

D-link sází na 11n

DI-624M607.jpgSpolečnost D-Link oznámila svoje rozhodnutí zaměřit se na technologii 802.11n. Společnost D-Link podporovala standard EWC, který byl nyní přijat jako koncept IEEE 802.11n. První návrh 11n byl schválen v lednu 2006. Nová norma nabízí spotřebitelům a zejména firmám významné výhody, jako je spolupráce mezi dodavateli a také standardizace volitelných a doplňkových funkcí, například dynamického 40MHz režimu, využívajícího dvojici kanálů pro rozšíření propustnosti, a techniky sdružování paketů (packet bursting), umožňující dosáhnout vyšších rychlostí.

D-Link bude pokračovat v podpoře svojí řady MIMO a současně vyvíjet na základě koncepce 11n nové porfolio, které bude obsahovat bezdrátové širokopásmové směrovače a také CardBus, PCI a USB adaptéry. Jakmile bude dokončeno závěrečné schválení normy 802.11n, předpokládá D-Link její rozsáhlé rozšíření a uplatnění, jelikož mnoho zákazníků prozatím odložilo modernizaci proprietární technologie MIMO právě s ohledem na očekávaný nový kompatibilní bezdrátový standard. Jakmile bude provedeno závěrečné schválení, rozšíří D-Link standard 802.11n do celého svého portfolia produktů.

 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.