facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 16. 6. 2006

D-Link představuje bezdrátový tiskový server

DLink_DPR1260_624.jpgSpolečnost D-Link oznámila zahájení prodeje výkonného bezdrátového tiskového serveru s podporou multifunkčních síťových tiskáren, který je kompatibilní s více než stovkou tiskáren různých modelů. Nový tiskový server D-Link DPR-1260 pro multifunkční zařízení byl navržen tak, aby představoval ideální síťové řešení pro domácí kanceláře, školy a další organizace, které vyžadují sdílení tiskáren. Při připojení více různých zařízení nastaví průvodce konfigurací dodávaný se zařízením D-Link DPR-1260 tiskový server a připojené tiskárny.

Větší počet portů dává uživatelům možnost připojit do sítě více tiskáren a multifunkčních zařízení. Díky použití bezdrátové (Wi-Fi) technologie IEEE 802.11g zařízení umožňuje dosažení vyšších výkonů a zkracuje dobu potřebnou pro odeslání tiskových úloh na tiskový server. Ethernetový port na D-Link DPR-1260 může být použit jako most poskytující bezdrátovou konektivitu jakémukoliv zařízení s podporou technologie Ethernet (například počítačům) k bezdrátové síti. D-Link DPR-1260 navíc podporuje technologii Microsoft Windows Connect Now (WCN) pro zvýšení úrovně zabezpečení bezdrátových přenosů. Nový bezdrátový tiskový server pro multifunkční zařízení bude k dispozici v průběhu tohoto měsíce u autorizovaných prodejců výrobků D-Link.

 
  

- PR -

Dotykové displeje Sharp pro interaktivní spolupráci

2. část: Modelová řada LB


V minulém vydání jsme pro vás zmapovali aktuální nabídku kolaborativních displejů značky Sharp, vysvětlili jsme hlavní rozdíly mezi jednotlivými modelovými řadami a blíže jsme popsali nejvyšší řadu LA. Dnes vám představíme střední řadu označenou zkratkou LB (B jako Business).