facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Czechia.com nabízí MS SQL 2012

Webhostingová služba společnosti ZONER software, www.czechia.com, nabízí svým zákazníkům využívání databází na nejnovějším SQL serveru 2012 společnosti Microsoft. Ten kromě moderních nástrojů obsahuje opět český fulltext, který jistě ocení uživatelé předešlé verze MS SQL serveru. SQL Server 2012 nabízí vysokou dostupnost kritických aplikací, zvýšený výkon díky novému indexování, bezpečnost, nové způsoby vizualizace v rámci business intelligence a další novinky, které vývojářům pomohou při vývoji moderních aplikací. Databáze je k dispozici zákazníkům s webhostingovým programem dotNET, který poskytuje veškeré výhody MS platformy.



 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.