facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 25. 5. 2011

CSC jmenovala nového ředitele

pro Public Sector a Healthcare v regionu východní Evropy

Společnost CSC jmenovala nového ředitele divize Public Sector a Healthcare pro region východní Evropy, kterým se stal Jaroslav Kmeť (39). S ohledem na rostoucí potřebu jednotlivých zemí regionu modernizovat oblast IT bude Jaroslav Kmeť zodpovědný za podporu stávajících zákazníků a rozvoj nových obchodních vztahů. Vedle své nové pozice bude Jaroslav Kmeť též členem top manažerského týmu CSC Eastern Europe. Region, za který bude zodpovědný, zahrnuje prioritně Českou republiku, Slovensko, Maďarsko, Polsko, Bulharsko, Rumunsko, Turecko a Srbsko a další země. Během své profesní kariéry zastával Jaroslav Kmeť řadu manažerských pozic v mnoha odvětvích včetně telekomunikací, finančních služeb, vojenského průmyslu, veřejného sektoru a zdravotnictví. Před svým nástupem do CSC pracoval 5 let ve společnosti Hewlett-Packard na pozici manažera pro veřejný sektor a healthcare, kde byl zodpovědný za alianční obchody v regionu střední a východní Evropy a Společenství nezávislých států.



 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.