facebook LinkedIN LinkedIN - follow

CRS směrovač Cisco CRS-X

Společnost Cisco představila přírůstek do rodiny směrovačů CRS - Carrier Routing System X (CRS-X), který přináší násobně vyšší škálovatelnost a výkon v porovnání se současnými modely. Díky vysoké hustotě rozhraní a směrovacího výkonu na jednu linkovou kartu je možné u multi-šasi systémů postavených na CRS-X dosáhnout propustnosti dosahující téměř 1 petabit za sekundu (Pb/s), přičemž jedno šasi může poskytnout až 64 rozhraní o propustnosti 100 Gb/s (100 Gigabit Ethernet ). CRS-X tak přináší desetinásobný výkon oproti původní řadě CRS-1 z roku 2004.



Linkové karty s technologií Cisco AnyPort přinášejí propustnost 400 Gb/s na jeden slot a díky technologii Cisco CPAK (využívající technologii CMOS Photonic) mají násobně nižší nároky na energii. Současně tato kombinace technologií poskytuje vyšší flexibilitu linkových karet, kdy je možné každé CPAK rozhraní provozovat v režimech 1x 100 Gigabit Ethernet, 2x 40 GE nebo 10x 10 GE, přičemž změna je pouze otázkou výběru konkrétního CPAK modulu a konfiguraci lze tedy měnit kdykoliv.

 

Další z výhod nového CRS-X je konvergence IP a optických sítí – k dispozici je kromě klasického integrovaného IPoDWDM řešení také technologie Cisco nV Optical Satellite. V obou případech je možné využít pro automatizaci technologii Cisco nLight.


 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.