facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 8. 3. 2007

Corpus Solutions provedla personální změny

Corpus_person_710.jpgSpolečnost Corpus Solutions oznámila personální změny. Na pozici výkonného ředitele pro strategii a rozvoj byl jmenován ing. Martin Pavlica. Ve společnosti Corpus Solutions působí Martin Pavlica již od r.1 1995, doposud jako ředitel divize Security Expert a člen představenstva. Na nově vzniklé pozici bude pan Pavlica zodpovědný především za strategická rozhodnutí v oblasti produktového portfolia a mapování trendů na trhu. Martin Pavlica je absolventem ČVUT FEL, obor Výpočetní technika.

Do nově ustanovené funkce ředitele realizace byl jmenován ing. Radovan Jirka. Od roku 2005 působil ve společnosti Corpus Solutions jako manažer divize Konzultační služby. Řízení IT projektů a konzultační činnosti v oblasti řízení IT se věnoval již od r. 1997. Na nové pozici je zodpovědný za dodávku produktů a služeb všech divizí společnosti Corpus Solutions. Radovan Jirka vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Praze, obor Informační Technologie.
Divize Security Expert společnosti Corpus Solutions posiluje svůj tým senior specialistů o pana Klimeše, který přichází ze společnosti T-Systems Czech, kde působil jako Senior System Specialist. Své bohaté zkušenosti v návrhu, implementaci a správě bezpečnostních řešení nabyl především v projektech pro bankovní sektor a chemický průmysl. Pavel Klimeš vystudoval Střední školu informační propagační tvorby, obor Podnikání v technických povolání.

 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.