facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 7. 11. 2006

Corel rozšiřuje partnerství s Dell EMEA

corel_snapfire_645.jpgSpolečnost Corel oznámila rozšíření partnerství se společností Dell, který bude instalovat Corel Snapfire Starter Edition do všech desktopů třídy Dimension, notebooků Inspiron notebooks a vybraných tiskáren. Kontrakt se týká produktů určených pro evropský, africký a blízkovýchodní trhy. Zákazníci Dell si budou moci k novému počítači zakoupit Snapfire Plus a plnou verzi oblíbeného Corel Paint Shop Pro Photo XI za zhruba třetinovou cenu. Tato nabídka platí od 23. října 2006.

Podle zástupců společnosti Corel je nejdůležitějším aspektem pokračujícího partnerství s firmou Dell především možnost oslovit nové zákazníky. Pro společnost Dell znamená spojení naopak možnost “ušít” zákazníkům počítač na míru. Snapfire je z této perspektivy mimořádně zajímavým produktem, jelikož je navržen jako součást širšího “ekosystému”, jenž zaručuje interoperabilitu a pokračování vývoje.

 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.