facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 15. 6. 2005

Computer Associates dokončila akvizici Concordu

Společnost Computer Associates International oznámila, že dokončila akvizici firmy Concord Communications včetně její dceřinné společnosti Aprisma Management Technologies. Akvizice výrazně posiluje schopnost CA poskytovat ucelená řešení pro podnikový management napříč sítěmi, systémy, aplikacemi a databázemi a schopnost rozšiřovat své působení na trhu telekomunikačních/kabelových poskytovatelů a poskytovatelů služeb.

CA plánuje poskytovat produkty pro síťový management od společnosti Concord jednak samostatně jakožto nejlepší výběr z produktů i jako integrované součásti sady pro řízení podnikových systémů Unicenter od společnosti CA, čímž zákazníkům umožní hladce a efektivně řídit svá stále komplexnější technologická prostředí. V kombinaci s řešeními eTrust a BrightStor společnosti CA nabízí rozšířená řada Unicenter zákazníkům bezkonkurenční možnosti řízení. Produkty eHealth firmy Concord doplňují stávající řešení společnosti CA v řadě oblastí včetně vykazování výkonu sítě, dostupnosti a kapacity. Produkty Aprisma SPECTRUM poskytují další důležité schopnosti pro strategické síťové operace jakožto i řízení závad a služeb. CA má v úmyslu použít SPECTRUM jako základ pro své klíčové řešení řízení síťových služeb.

 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.