facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 5. 3. 2012

COMGUARD jmenoval výkonného ředitele

Dne 1. března 2012 nastoupil do společnosti COMGUARD na pozici výkonného ředitele Zoltán Csecsödi. Přebírá tak štafetu od dlouholetého výkonného ředitele společnosti Jana Dymáčka, který se bude nyní více věnovat strategiím stávajících a nově chystaných projektů, jako je například Kompetenční centrum otevřené v loňském roce, plánování nových distribučních kanálů, komunikaci s výrobci a vzdělávání interních specialistů. Zoltán Csecsödi se pohybuje na trhu IT a bezpečnosti více než dvacet let. Přichází ze společnosti Ness Czech, kde působil na pozici obchodního manažera, a pracoval např. ve společnostech Infinity, SkyNet a dalších na pozicích obchodních a regionálních ředitelů. Jeho rodným jazykem je čeština, mluví maďarsky a anglicky.



 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.