facebook LinkedIN LinkedIN - follow

COL ADSL Quatro – internet jinak

Společnost Czech On Line rozšiřuje portfolio služeb připojení k internetu a představuje COL ADSL Quatro - novou, výhodnou službu pro malé a střední podniky. Služba COL ADSL Quatro, která je poskytována na technologii společnosti Telenor Networks, osloví ty podnikové subjekty, které potřebují připojit na linku více uživatelů nebo mají vysoké nároky na rychlost a kvalitu připojení.

Nabízené rychlosti se pohybují od 256/64 do 2048/512 kb/s a při nízké agregaci 1:4 je zaručena i plná šířka zakoupeného pásma. Služba neblokuje běžný hlasový provoz, používá rozbočovač, který na lince oddělí hlasové a datové pásmo, a ADSL modem. Navíc COL ADSL Quatro umožňuje pronájem celé linky, na které je pak možné zprovoznit nadstandardní hlasové služby pomocí technologie VoIP.

 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.