facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 16. 1. 2015

Citrix převezme společnost Sanbolic

Citrix oznámil ukončení akvizice společnosti Sanbolic. Technologie této společnosti umožňují zákazníkům využívajícím softwarově definovaná úložiště optimalizovat výpočetní prostředky podle konkrétních aplikací, které používají. Dokonce bez ohledu na to, co je základem jejich úložišť – zda SSD či klasické pevné disky nebo flash paměti a zařízení NAS, SAN, servery nebo cloudy. Díky tomu lze zlepšit rozložení zátěže datového úložiště (storage load balancing) i dostupnost aplikací, a to vše při zachování uživatelského komfortu. Akvizice rozsáhlé skupiny technologií pro oblast infrastruktury podporující vysokou zátěž, v kombinaci s hlavními produkty XenDesktop, XenApp a XenMobile, umožňuje společnosti Citrix vyvinout celou paletu inovativních řešení. Tato řešení zlepší hospodaření a sníží složitost aplikací Windows i vybudování virtuální infrastruktury klientských počítačů (VDI).



Sanbolic umožňuje, aby zákazníci implementovali produkty a technologie v různých geograficky oddělených lokalitách a cloudech a lineárně i předvídatelně škálovali svá řešení. Díky technologiím společnosti Sanbolic je jednodušší i přidělování a řízení jednotlivých prostředků. To vše s ohledem na maximální zvýšení celkové efektivity. Tým Sanbolicu se stává součástí Citrixu s okamžitou platností. Detailní podmínky akvizice nebudou zveřejněny.

 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.