facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 28. 2. 2014

Cisco představuje modul APIC

Cisco rozšiřuje své řešení aplikačně orientované infrastruktury (ACI) představením podnikového modulu Cisco Application Policy Infrastructure Controlleru (APIC), který rozšiřuje řešení ACI z datových center do WAN a přístupových sítí. Toto rozšíření modulem APIC přináší schopnosti softwarově definovaných sítí (SDN – Software Defined Networking), které síti umožňují lepší reakce na dynamické požadavky aplikací a uživatelů. Podnikový modul Cisco APIC nabízí schopnost vidět celou síť jakožto jedinou entitu a nikoliv jen jako jednotlivé síťové prvky. Výsledkem je zjednodušení sítí, zrychlené nasazení aplikací napříč drátovou i bezdrátovou infrastrukturou a efektivnější správa i řešení problémů sítě.



Další vlastnosti Cisco APIC:

  • Cisco APIC šetří čas IT oddělení, který by jinak musel být využit konfigurací síťového vybavení a aktualizací změn pravidel na jednotlivých zařízeních. Automatizuje mnoho IT funkcí tím, že umožňuje prosazení změn konfigurace a pravidel na jednotlivých komponentech sítě, aniž by od IT vyžadoval manuální aktualizaci každého zvlášť. Umožňuje také, aby se pravidla automaticky přizpůsobila změnám sítě, což by se jinak velice složitě nastavovalo. 
  • Cisco APIC podporuje jak nové, tak dosavadní síťové infrastruktury; podporuje také řadu síťových rozhraní pro programování aplikací (API), včetně OpenFlow, Cisco onePK a Command Line Interface (CLI). Modul podporuje také nová zařízení připravená na SDN i starší síťové vybavení od Cisca, což umožňuje stejnou automatizaci IT jako s Cisco ACI pro rozsáhlou již existující nainstalovanou bázi. 
  • Modul Cisco APIC se skládá ze tří prvků: konsolidované síťové informační databáze, infrastruktury pravidel a automatizace. Jejich kombinace dokáže podstatně navýšit automatizaci a agilitu sítě. 
  • Pro zajištění bezpečnosti automatizuje Cisco APIC rychlou detekci ohrožení napříč celou sítí integrací a automatizací bezpečnostních řešení Cisco Sourcefire.
  • Pro zajištění souladu s pravidly poskytuje Cisco APIC také Quality of Service (QoS) v celé síti a zrychluje implementace Inteligentních WAN sítí (koncept IWAN).

 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.