facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 14. 7. 2021 - Ing. Lukáš Grásgruber

Check Point navázal spolupráci s distributorem Alternetivo

Společnost Check Point Software Technologies oznámila navázání spolupráce se společností Alternetivo, která působí na českém a slovenském trhu jako distributor síťových technologií a tele­ko­mu­ni­ka­cí. Spolupráce se zaměří se kyberbezpečnostní řešení pro SMB segment.



„Od spolupráce s distributorem Alternetivo si slibujeme navázání a výrazné posílení vztahu s celou řadou nových partnerů, kteří mají zkušenosti, historii a kompetenci v SMB segmentu. Jde o oblast, kde vidíme dramatický nárůst zájmu ze strany zákazníků. Zabezpečení koncových stanic, notebooků, mobilů, ale i poboček a jednotlivých kanceláří je a bude v době po pandemii, kdy se očekává přesun do hybridního modelu přístupu k práci, zásadní pro zachování business continuity firem prakticky všech velikostí,“ říká Miloslav Lujka, Channel Team Leader, Check Point Software Technologies.

Chránit se před kybernetickými hrozbami musí všechny organizace od těch nejmenších až po velké nadnárodní koncerny. Hackeři se totiž snaží zneužívat témata spojená nejen s koronavirovou pandemií a nárůstem práce z domova. Z dat společnosti Check Point vyplývá, že kybernetických hrozeb neustále přibývá. Zatímco v listopadu 2020 se pohyboval průměrný týdenní počet útoků na jednu českou organizaci lehce nad hranicí 500 útoků, aktuálně překračuje hranici 800 útoků.

„Spolupráce s firmou Check Point Software Technologies je součástí strategického posílení bezpečnostních řešení Alternetiva. Check Point je ideálním doplněním naší nabídky v segmentu síťové infrastruktury od společností Extreme Networks, Ruckus Networks a Cambium Networks,“ říká Ondřej Valenta, ředitel produktového managementu ve společnosti Alternetivo, která má s distribucí řešení pro síťovou bezpečnost více než desetiletou zkušenost.


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.