facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 26. 11. 2008

Český Web se mění na Onlio

Český Web, poskytovatel konzultačních služeb a softwarových řešení pro podnikání klientů na internetu, působící na českém trhu od roku 2000, mění svůj název na Onlio. Nový název s sebou přináší i celkovou změnu image firmy, rozšíření portfolia služeb a vstup na zahraniční trhy středoevropského regionu. Doménou firmy jsou především internetové technologie, internetový marketing, consulting a design. Rozsah poskytovaných služeb je vedle vstupu na zahraniční trhy, dalším důvodem pro změnu z Českého Webu na Onlio. Strategickým cílem firmy je získat vedoucí pozici v řešeních online business v celém středoevropském regionu. V současné době vzniká pobočka společnosti Onlio ve Vídni, v roce 2009 se připravuje vstup na polský trh.



Onlio se výrazně profiluje i v oblasti consultingu, kde pomáhá zvyšovat efektivitu klientů při oslovování zákazníků prostřednictvím internetu. Ve svém portfoliu konzultačních služeb nabízí také řešení na bázi SEO – optimalizace webových stránek pro vyhledávače, SEM – internetovou reklamu ve vyhledavačích a analýzu webu a jeho návštěvnosti.

 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.