facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 25. 11. 2019

Český LaConex se stal Acronis Gold Service Providerem

Společnost Acronis udělila společnosti LaConex, poskytovateli komplexních cloudových služeb v ČR a provozovateli služby Digitální strážce, úroveň partnerství Acronis Gold Service Provider. LaConex, který je dodavatelem služeb na platformě Acronis Cyber Cloud, se stal prvním středoevropským držitelem zlatého partnerství Acronis.



Titul Acronis Gold Service Provider zajišťuje partnerům společnosti Acronis výhodnější podmínky pro rozvoj jejich podnikání, včetně vyšších marží, možnosti účasti na VIP akcích, podpory marketingových aktivit, prioritní technické podpory a dalších benefitů. Zákazníci společnosti LaConex se nyní mohou spolehnout na poskytovatele s nejvyšší úrovní partnerství ve střední a východní Evropě, jeho znalosti a know-how, jež získal díky splnění náročných certifikací.

„Pro LaConex jako našeho partnera to znamená mimořádné ocenění jejich dosavadní práce,“ řekl Zdeněk Bínek zodpovědný za partnerský prodej řešení Acronis v České republice a na Slovensku. „Být první v regionu znamená mít dokonalé technické schopnosti, ale především vizionářskou představu o tom, kam kráčí technologický rozvoj. LaConex je mimo jiné prvním z partnerů, který nasadil Acronis Cyber Infrastructure, tedy technologii, která všem uživatelům virtualizačních platforem jako je VMware ukazuje zajímavou alternativu k jejich stávajícím technologiím.“

„Ze strany našich zákazníků cítíme velmi rychle rostoucí poptávku po cloudových službách v oblasti kybernetické ochrany,“ řekl Vojtěch Levý, ředitel divize flexCloud.cz ve společnosti LaConex „Nedávno uvedená nová verze platformy kybernetické ochrany pro poskytovatele služeb Acronis Cyber Cloud nám dala do rukou další možnosti, jak uspokojit tuto poptávku. Zlaté partnerství se společností Acronis pak poskytuje našim zákazníků exkluzivitu prioritního přístupu k nejmodernějším technologiím.“

Společnost Acronis očekává v příštím roce 40% nárůst celkového obratu, přičemž v oblasti cloudových služeb má tento růst být trojciferný. Aby pokryl růst poptávky po cloudových službách kybernetické ochrany, nabízí novým partnerům při registraci do platformy Acronis Cyber Cloud první tři měsíce zdarma. Více na https://www.acronis.cz/produkt/acronis-data-cloud/.


 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.