facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 29. 4. 2014

Českou pobočku SAS povede Zdeněk Honek

Novým country managerem společnosti SAS Institute ČR byl jmenován Zdeněk Honek, který zde od března 2013 zastával pozici obchodního ředitele.

                                                                               



Zdeněk Honek bude řídit české zastoupení SAS Institute, jež v ČR pracuje pro více než 70 zákazníků z oblasti financí, telekomunikací a veřejné správy. „V nové roli budu především rozvíjet náš tržní podíl v sektorech veřejné správy, utilit, telekomunikací a finanční sféry. SAS letos prezentuje řadu nových témat nejen v oblasti big dat, high performance a advance analytics. Naše česká pobočka přirozeně nezůstane v těchto trendech pozadu,“ komentoval své jmenování do pozice country managera Honek.

 

Honek zastával více než rok pozici obchodního ředitele SAS Institute, kam přišel ze společnosti Microsoft. Je absolventem Fakulty dopravní ČVUT v Praze. Mezi jeho záliby patří především sport, a to squash, tenis, box nebo turistika. Zajímá se také o literaturu faktu. Zdeněk Honek je ženatý a má dvě děti.

 

foto: Zdeněk Honek, archiv SAS


 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.