facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 11. 2. 2020 - Zdeněk Gric

Českou pobočku Atos povede Vladek Šlezingr

Vladek Šlezingr se stal novým generálním ředitelem a jednatelem české pobočky Atos IT Solutions and Services. Na pozici CEO vystřídal Martina Sůru, který firmu vedl od roku 2017. Prvním velkým úkolem, který na Vladka Šlezingra čeká, bude adaptovat společnost na novou globální strategii připravenou Eliem Girardem. Ten se v listopadu 2019 ujal funkce globálního CEO. Vladek Šlezingr působil 15 let na různých pozicích ve společnosti IBM. Z toho tři roky byl generálním ředitelem její české pobočky a následně členem vedení IBM Global Business Services pro celý region CEE. Již v IBM se soustředil na digitální transformaci, což je téma, které bude rozvíjet i ve společnosti Atos. Dříve Šlezingr působil v konzultantských společnostech Accenture a PwC Consulting. Vladek Šlezingr vystudoval management a ekonomiku dopravy a telekomunikací na dopravní fakultě ČVUT. Hovoří plynně česky, slovensky a anglicky, domluví se také rusky.



“Těší mě, že přebírám tuto vedoucí pozici v tak důležitém okamžiku rozvoje Atos v České republice,“ řekl nový generální ředitel společnosti Atos Vladek Šlezingr a dodal: „Budu mít příležitost vést velmi odhodlaný a schopný tým, který pomáhá našim klientům a partnerům inovovat, růst a využívat nové technologie, způsoby práce a podnikání.“ Vladek Šlezingr v současné době přebírá agendu od Martina Sůry s důrazem na to, aby byla zajištěna kontinuita jak u stávajících zákazníků, tak i v rozpracovaných projektech a iniciativách. “Mou ambicí je navázat na úspěchy mého předchůdce a i nadále posilovat brand a postavení společnosti Atos v České republice. Rád bych upevnil a rozvíjel pozici, kterou má Atos v poskytování IT služeb a řešení napříč veřejným i soukromým sektorem,“ dodal Šlezingr.


 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.